Nyheder

 

 

D. 16.11.2014 - Kvik fødte 6 skønne killinger

 

• D. 15. og 16.11.2014 - Eife's Kentucky Derby kuld blev Bedste Kuld begge dage i Vissenbjerg.

 

• D. 5.7.2014. - Athea fødte 6 fine killinger

 

• D. 11.1.2014 - McCoy blev Best In Show hankat og Kat von D Best In Show Ungdyr i Brædstrup!

      

Kattene hos Eife's

 

 

Dem der var...

 

 

Mea var den ældste herhjemme og min første kat. Hun blev aflivet i august 2011, hvor hendes nyrer desværre ikke kunne holde til mere.

 

May og Mea

 

Dette var hvad jeg skrev om Mea tilbage i 2009, da jeg lavede hjemmesiden:

Mea er fra Maj 2003 og er min 19 års fødselsdagsgave, da jeg efter 11 års plagerier endelig fik mine forældre overbevist om, at jeg skulle have en kat.

Mea er en korthåret huskat. Hun ligner en "vaskeægte" huskat, men det har vist sig at hun bærer anlæg for at give langhårede killinger.

 

Mea har været udstillet 5 gange og er blevet Best In Show Huskat 2 af gangene. Trods gode resultater er det dog ikke lige det, hun synes allerbedst om. Hun er derfor pensioneret fra udstillinger. Hun er sort tortie blotched tabby med hvid. Hun er en meget kærlig og hengiven kat, det er dog ikke ofte at hun kaster sin kærlighed på fremmede, men det sker. Hun er lidt speciel og meget knyttet sin datter May og især mig.

 

Mea fik i 2005 killinger, da jeg skulle have en kat til selskab for hende, og ville være sikker på, at det var en kat hun kunne lide. Hun fik 3 røde sønner og en tortie pige, May.

 

Mea fik i august 2009 konstateret kronisk nyresvigt og var indlagt i 2 dage med drop inden hun var stabiliseret nok til at komme hjem igen. Hun får derfor diætfoder, og der tages andre hensyn til hende. Dyrlægen var ikke særligt optimistisk pga. hendes meget højre nyretal, da hun blev indlagt. Mea begyndte dog at spise normalt igen ret hurtigt efter indlæggelse, og har aldrig kastet op, hvilket ellers er et almindeligt symptom hos katte med nyresvigt. Så vi krydser fingre for at få lov at beholde hende så længe som muligt. Forløbig har hun taget godt på. Hun er nu meget tæt på hendes gamle vægt, og ser rigtig lækker og pæn ud. Det gode humør er også kommet igen og hun lader til at nyde tilværelsen.

 

Opdatering August 2011: Det holdt i 2 gode år, hvorefter Meas nyrer desværre ikke kunne klare det mere, og d. 2.8.2011 blev hun derfor aflivet. Hun ligger nu begravet ude ved mine forældres sommerhus, hvor vi nød mange gode stunder, da Mea var ung.

 

Her er et billede af Mea på mit gamle banner. Det er fra da min hjemmeside var i et grønligt farvetema, som det var til jeg fik Athea og skiftede til det lilla farvetema.

 

 

 

 

 

 

 

Mea - Verdens bedste huskat

 

Mea

 Påsken 2009.

 

 

 

 

Eife © 2009 • Design by Eife